Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terörist saldırılar üzerine, 24 Ekim'deki Beyonce konserini iptal etme kararı aldı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yaşanan gelişmeler üzerine yönetim kurulunun olağanüstü toplandığı belirtilerek, "Yönetim kurulu, toplantı neticesinde, 100. yıl etkinlikleri kapsamında 24 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da gerçekleştirilecek Beyonce konserinin yapılmaması kararını almıştır" denildi.

Açıklamada, konser için bilet alanlara, bilet bedelinin iade edileceği belirtilirken, biletlerini kulüp ya da kulüple ilgili satış noktalarından alanların, iade işlemleri için Fenerbahçe Kulübü'ne başvurmaları gerektiği, Biletix'ten alanların ise, iade için www. biletix.com internet adresinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.

"Ulusumuzun acısını paylaşıyoruz, Beyonce konserini iptal ediyoruz” başlıklı kulüp açıklamasında, ayrıca şu ifadelere yer verildi:
"Hakkari ilimizin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan saldırıları esefle ve nefretle kınıyoruz. Ulusumuzun acısını en derin ve içten duygularla paylaşıyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak terörü bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Tanrı'dan rahmet ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Tarihi boyunca çok büyük mücadeleler vermiş, vatanını, kanının son damlasına kadar savunmuş ve sayısız şehit vermiş ulusumuzun, bu sıkıntıları birlik ve beraberlik ve sağduyu ile aşacağına, gereken her türlü adımı korkusuzca atmaktan kaçınmayacağına olan inancımız tamdır."