Habertürk Televizyonu muhabiri Beyhan Mutlu, Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Mutlu’nun kocası ile bir kişi de yaralandı. Şehir merkezi istikametinden Eskişehir yönüne seyir halindeki S.S.’nin kullandığı otomobil, gece ODTÜ kavşağında köprüden düştü.
 
Kazada, otomobilde bulunan Beyhan Mutlu, kocası O.M. ile Ahmet Canpolat araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılanlardan Beyhan Mutlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Mutlu’nun eşi O.M. ve A.C.’nin sağlık durumunun ciddi olmadığı açıklandı. Beyhan Mutlu için kanalın Ankara bürosunda tören düzenlendi. Törene, Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu, mesai arkadaşları, annesi, babası ve çok sayıda meslektaşı ile emniyetten bazı yetkililer katıldı.
 
Ankara’ya polis olan eşinin tayini nedeniyle yaklaşık 2.5 ay önce gelen Beyhan Mutlu, karanfillerle ve güllerle Habertürk TV’nin Ankara bürosundan uğurlandı. Törenin ardından Mutlu’nun naaşı İstanbul’a gönderildi. Mutlu, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra İstanbul Küçüksu Aile Mezarlığı’nda defnedilecek.