Hale Keleşoğlu ve BESKVA yöneticilerinin yakın ilgisi karşısında duygulanan öğrenciler, Hale Keleşoğlu’nun verdiği hediyelerle bayrama erken girdiler. 
Önceden ölçüleri ve ayakkabı numaraları alınan Kızılay Yurdu’ndaki 65 öğrenciyi ziyaret eden BESKVA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hale Keleşoğlu, bayram öncesi çocukları sevindirdi. İçerisinde, ayakkabı, pantolan gömlek veya tişörtlerin bulunduğu hediye paketlerini alan öğrenciler hayırsever Keleşoğlu Ailesi’ne teşekkür ettiler. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında toplumsal dayanışmanın ve kimsesizlerin kimsesi olmanın önemine değinen Hale Keleşoğlu, eşi Hakkı Keleşoğlu ile birlikte kendilerini insanların hizmetine adadıklarını, lüks yerlerde tatil yapmak yerine kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştıklarını söyledi. 
Aydın Kızılay Derneği Başkanı Bekir Sıktı Pekmezci’den yurt ve öğrenciler hakkında bilgi alan Keleşoğlu, vakıf olarak özellikle eğitime ve öğrencilere büyük önem verdiklerini belirterek ellerinden geldiğince ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Keleşoğlu Vakfı’nın bugün Atatürk’un Selanik’teki doğduğu evin restorasyonundan, Mersin’deki bir şehit emaneti çocuğun tedavisine kadar birçok hizmeti yerine getirmeye çalıştığını belirten Hale Keleşoğlu, eşi Hakkı Keleşoğlu ile hayır işlerinden ve insanlara iyilik yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 
Öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra onlara hediyelerini teslime den Hale Keleşoğlu, telekonferans sistemi ile öğrencilerle Hakkı Keleşoğlu’nu görüştürdükten sonra Aydın’dan ayrıldı. 
Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanıp uğurlanan Hale Keleşoğlu, çocuklardan bol bol dua aldı.