BEKO Basketbol Ligi"nde büyük olayların çıktığı maçta, Beşiktaş Cola Turka, Türk Telekom"u deplasmanda 95-78 yendi. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlılar Chatman ile sayılar buldu ve ilk periyodu 31-14 önde tamamladı. Kontrolü elinde tutan Beşiktaş, devreyi de 20 sayı farkla 51-31 galip bitirdi.
İkinci yarıya da aynı disiplinle başlayan siyah beyazlılar, 72-56 önde girdiği final periyodunda kontrolü rakibine verdi.
Lang ve Serkan ile sayılar bulan Başkent temsilcisi farkı 9 sayıya kadar indirse de oyuna ağırlığını tekrar koyan Chatman, sayılarıyla maça damgasını vurdu. Beşiktaş salondan 95-78 galip ayrıldı.

Güvenlik skandalı

BAŞKENT"teki karşılaşmanın devre arasında büyük olaylar çıktı. Türk Telekom"u desteklemeye gelen taraftarlarla birlikte tribünde yerini alan 150 kadar Ankaragüçlü, Beşiktaş seyircisine saldırdı. Olaylara salondaki özel güvenlik elemanları ve emniyet güçlerinin müdahale etmemesi tepki çekti.
Holiganlar özel güvenlik görevlilerinin ellerindeki copları alarak Beşiktaşlı seyircilere vurdu.
Salona çevik kuvvet ekiplerinin gelmesinin ardından saldırgan taraftarlar salondan çıkarıldı. Karşılaşma 50 dakikalık gecikmenin ardından tamamlanabildi. - milliyet