Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı yalçın Karadeniz, taraftarların protestosunun haklı olduğunu ancak, eleştirilmesi gerekenin başkan ya da yöneticiler değil, futbolcular olması gerektiğini savundu.

FUTBOLU BAŞKAN YA DA YÖNETİM OYNAMIYOR

Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"na katılan Karadeniz, “Taraftarın Kasımpaşa maçındaki görüntüleri güzel değildi, ama seyirci de güzel futbol görmek istiyor. Takımının iyi netice almasını istiyor. Onlara da hak vermemek mümkün değil. Ama iyi futbolu futbolcu ortaya koyar, seyircimizin her kötü sonuçtan sonra protestosu yönetime oluyor. Yönetim oynamıyor ki sahada…” dedi.

RAKİPLERİMİZİN YARISI KADAR FUTBOL OYNAMIYORUZ

Taraftarlara hak verdiğini dile getiren Yalçın Karadeniz, “Seyircimize bir yerde hak veriyorum; çünkü iyi bir futbol izleyemiyoruz. Geçen sezonun kupa şampiyonu takımı, bu sene gruplarda sıfır çekiyor. Bu durum karşısında taraftara sessiz kalın, oturun seyredin diyemiyoruz. Biz de zaman zaman feveran ediyoruz.

Sonuç itibariyle futbolu başkan ve yöneticiler oynamıyor. Bu protestoları futbolcular düşünmek zorunda. Düşme hattında bir takımla oynayan Beşiktaş"ın oyunu rakibinin yarısı bile değil. Antrenmansa antrenman, Antalya"da kamp, alacaksa, hepsi paralarını almışlar. Ne kalıyor geriye. İyi futbol göremiyoruz. Rakiplerimizin oynadığı oyunun yarısını oynayamıyoruz” şeklinde konuştu.

GALATASARAYLI DOSTLARIMIZ BİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK AMACI TAŞIMAZ

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Galatasaray"ın kıdemli divan kurulu üyesi Mükerrem Taşçıoğlu"nun usülsüz üyelikler konusunda Beşiktaş"ı örnek göstermesiyle ilgili olarak ise “Galatasaraylı dostlarımızın biz küçük düşürmek maksadıyla böyle bir örnek verdiğini düşünmüyorum. Üç büyük kulübümüz Türk sporunun olmazsa olmazıdır ve ebedi dostturlar” dedi. / hürriyet