UEFA Avrupa Ligi'nde 15 Eylül tarihinde İstanbul Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanması gereken Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçının hangi şartlarda oynanacağı bilinmiyor.
 
Konu ile ilgili konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, 15 Eylül'de karşılaşmayı İnönü Stadı'nda oynamak için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Dışişleri Bakanlığı'ndan bize bu konu ile ilgili bir karar gelmedi. Hem emniyet güçlerimiz, hem de biz gerekli güvenlik önlemlerini alacağız.
 
Tabii ki son dönemde yaşananları biz de takip ediyoruz. Eğer önümüzdeki günlerde farklı bir gelişme olursa, Dışişleri Bakanlığı'nın bize vereceği talimatları yerine getiririz."
 
Keçeli ayrıca, 1986-1987 sezonunda Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apoel ile eşleştikleri Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası karşılaşmasını da hatırlatarak, şunları söyledi: "1986 yılında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apoel ile eşleşmiştik.
 
İlk maç yine İstanbul'da oynanacaktı, ama rakibimiz İstanbul'a gelmemişti ve biz hükmen galip ilan edilmiştik. İkinci maç için biz Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitmiştik, ama girişimizde büyük sıkıntılar yaşamıştık."
 
Öte yandan Siyah Beyazlılar, daha önce Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1958-1959 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos, 1986-1987 sezonunda da Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı.