Holosko: Gol benim değil!
Ankaraspor maçında harika bir gole imza atan Holosko, Nobre"ye teşekkür etti. Slovak yıldız, “Nobre öyle bir pas verdi ki, bana sadece vurmak kaldı” dedi. Geçirdiği sakatlık sonrasında yedek kalmasını doğal karşılayan genç yıldız, “Çalışıp, formamı geri almak istiyorum. Kazanmak çok güzel. Tüm maçlarımızdan galip ayrılmak istiyoruz. Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz” ifadesini kullandı.

"Kalecinin hiç suçu yok"
Senecky ile Ramazan Kurşunlu"nun yokluğunda Ankaraspor kalesini koruyan Evren, yediği goller sonrasında eleştirilmişti. Genç file bekçisine, Beşiktaş"ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber destek verdi. Rüştü, “Kalecinin yapacağı hiçbir şey yok. Kalede hangi kaleci olursa olsun, o vuruşlara engel olamazdı. Delgado ile Holosko çok şık gollere imza attılar. Evren"e destek olmak gerekiyor” diye konuştu.

İbrahim Toraman: Devam ediyoruz
Beşiktaş"ın son haftalardaki çıkışında, başarılı performansıyla önemli rol oynayan İbrahim Toraman, iddialı konuştu. Yıldız oyuncu, “Devre arasındaki çalışmalarımızın meyvelerini topluyoruz. Takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Zamanla çok daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Hem Fortis Türkiye Kupası"nda, hem de ligde şampiyonluk sevincini yaşayacağımıza inanıyorum. Sezon sonu taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Kara Kartal"a genç yetenek
Beşiktaş, Bozüyükspor"un 18 yaşındaki yıldızı Onur Bayramoğlu"nu takibe aldı. Siyah-Beyazlı yetkililerin geçen sezon profesyonelliğe adım atan genç yıldıza kancayı attıkları bildirildi. Orta saha ve forvet arkasında görev yapan Onur"un kısa süre içerisinde Beşiktaş"a imza atacağı öğrenildi. Futbola 1997 yılında Eskişehir DSİ"de başlayan Onur, geçen sezon Bozüyükspor"a transfer olmuştu.

Çin Seddi durduramadı!
Çin Beşiktaşlılar Derneği, Siyah-Beyazlı kulübün kuruluşunun 106. yılını Çin Seddi"nde gerçekleştirdikleri organizasyonla kutladılar. Dernek kurucuları Hakkı Çağlar ile Alptekin Aydın, “106 yıllık bir çınarın artık evrensel bir marka olma zamanı geldi. Biz de burada takımımızı tanıtmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu sene şampiyonluğu kazanırsak, Pekin"de büyük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz” diye konuştular.