Süper Toto Süper Lig'in ikici yarısı Akhisarspor Beşiktaş maçıyla başlıyor. Transfer dönemi devam ederken Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hangi tansferleri yapacağı merak ediliyor. Taraftarlar anlık olarak transfer haberlerini inceliyor. Peki, üç büyüklerin gündeminde hangi takımlar var.

BEŞİKTAŞ

Transfer çalışmalarına devam eden ,Beşiktaş Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından transfer ettiği milli futbolcu Muhayer Oktay'ı Türkiye'ye getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.

Siyah-Beyazlılar bu transfer için Alman kulübüne sadece yetiştirme bedeli ödeyecek.

Muhayer Oktay'la Süper Lig ekibi Göztepe de ilgilenmiş ancak futbolcu Beşiktaş'ı tercih etmişti.

DOUGLAS ISRARI

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İtalya'da umduğunu bulamayınca rotasını Süper Lig'e çevirdi. Siyah beyazlılar, Sivasspor'un Barcelona'dan kiraladığı Douglas Pereira dos Santos için temaslarını sıklaştırdı.

Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde geri çağrılmasına ve Sivasspor tarafından kiralamanın iptal edilmesine yönelik bir madde bulunduğu ve siyah beyazlıların bu maddeyi kullanarak hukuki engelleri aşmak istediği öğrenildi.

Ayrıca Kartal'ın bu transferi noktalamak için iki kulüp başkanı arasındaki iyi ilişkileri ve Fatih Aksoy transferinde sağlanan kolaylığı da kullanacağı belirtildi.

ESKİ GÖZDESİ TEKRAR GÜNDEMDE

Ryan Babel'in gidişi sonrası sol kanat takviyesini de gündemine alan Beşiktaş, eski gözdesi Tevhen Konoplyanka için harekete geçti. Yönetim, 29 yaşındaki oyuncunun kulbüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi götürdü.

FENERBAHÇE