Bir tarafta Şenol Güneş'in yönettiği Süper Lig'de 21 puanla 4. sırada bulunan Beşiktaş... Diğer tarafta Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de istikrarsız sonuçlar alan ve bir çok oyuncusu cezalı olan Fatih Terimli Galatasaray... İki ezeli rakip derbi mücadelesinde Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma'nın sakatlıkları bulunuyor. Ancak Sarpsborg maçında forma giymeyen bu oyuncuların bir çoğu Galatasaray derbisinde forma giyebilecek. Galatasaray'da ise Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda sakatlıkları, Serdar Aziz, Rodrigues, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş - Galatasaray derbi hangi kanalda, saat kaçta?

2 Aralık Pazar günü saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş'ta sakatlar dönüyor...

Ev sahibi Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma'nın sakatlıkları bulunuyor. Ancak Sarpsborg maçında forma giymeyen bu oyuncuların bir çoğu Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.

Galatasaray'da 7 eksik var

Galatasaray'da ise Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda sakatlıkları, Serdar Aziz, Rodrigues, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.