Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yusuf Şimsek'in transfer edilmesinin ardından, bir yabancı orta saha oyuncusu için temaslarını sürdüren Siyah Beyazlı kulüpte öne çıkan ilk isim Geremi Njitap oldu. Newcastle United forması giyen Geremi Njitap ile bir süredir ilgilenen Siyah Beyazlı kulübün, bu futbulcunun bonservis bedelinde İngiliz Kulübü ile büyük oranda anlaşma sağladığı ve Kamerunlu futbolcunun önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın Antalya kampına katılabileceği öğrenildi.

Geremi Njitap'ın Siyah Beyazlı takıma transferi için Seric ve Cisse'yi takımdan gönderme çalışmaları yapılırken, bu konuda da yeni bir gelişme olmadığı ifade edildi. Bu iki futbolcunun da Beşiktaş'tan tüm alacaklarını almadan ayrılmak istemediği ve takımdan gönderilmelerinin tek koşulunun bu olduğunu öne sürdüğü belirtildi. Seric'in bu sezon için anlaştığı 700 bin Euro'yu, Cisse'nin ise Beşiktaş'tan aldığı 1.5 milyon Euro'nun tamamını talep ettiği kaydedildi.

Siyah Beyazlı yönetimin, bu iki oyuncudan birini takımdan göndermesinin ardından Geremi ile yapılacak anlaşmanın son ayrıntılarını görüşmek için Kamerunlu futbolcu ile masaya oturması bekleniyor.

BORISLAV JOVANOVIC, KIZILYILDIZ'A TRANSFER OLDU

Öte yandan devre arası kampında denenmesi ve beğenilmesi halinde transfer edilmesi düşünülen Sırp orta saha oyuncusu Borislav Jovanovic'ten vazgeçildi.

Sırbistan İkinci Ligi takımlarından Srem Sremka Mitrovaca'da forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'ın kendisi ile temasa geçmemesi üzerine Sırbistan Birinci Ligi takımlarından ve 1991 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası sahibi Kızılyıldız'a transfer olduğu öğrenildi.