Yazın gelmesiyle sektörü hareketlendirmek için çeşitli yollar deneyen dağıtımcılar geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve 2012'nin en çok izlenen yerli yapımlarının başında gelen Berlin Kaplanı ve başroldeki kadın oyuncularıyla dikkat çeken Kurtuluş Son Durak filmlerini önümüzdeki aylarda tekrar vizyona sokacak.
UIP Film tarafından tekrar vizyona girecek olan Hakan Algül imzalı Berlin Kaplanı 27 Ocak 2012'de vizyona girmiş ve başroldeki Ata Demirer'in de faktörüyle gişede 1.971.024 seyirci sayısına ulaşmayı başarmıştı. Bu rakamla yılın en çok seyredilen 2. filmi olan Berlin Kaplanı, eski başarısını kaybeden gurbetçi bir boksörün yaşadığı komik olayları anlatıyor. Filmin tekrar vizyon tarihi 6 Temmuz 2012.
Vizyona ikinci kez konuk olacak diğer bir yapım ise yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan olduğu Kurtuluş Son Durak. Tıpkı Berlin Kaplanı gibi BKM yapımı olan film ilk kez 6 Ocak 2012'de vizyona girmiş ve 580.481 kişilik bir seyirci rakamına ulaşmıştı. 6 farklı kadının hayatından çeşitli hikayelerin anlatıldığı filmin yeni vizyon tarihi ise 27 Temmuz 2012.