Dizi yıldızlarının ve ödüllü oyuncuların başrolünde oynadığı Türk filmleri 6 Kasım Cuma günü vizyona girdi. Bunlardan biri Zeki Demirkubuz"un yönettiği ve Altın Portakal"da Nergis Öztürk"ün "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldığı "Kıskanmak" filmiydi. Diğeri daha önce aynı ödülü alan Özgü Namal"ın “İncir Çekirdeği” filmiydi.

Altın Kelebek yarışmasında “En Başarılı Kadın Oyuncu” seçilen Bergüzar Korel"in “Aşk Geliyorum Demez” adlı filmi de geçen cuma günü vizyona giren filmlerden biriydi. Dolayısıyla gözler ödüllü 3 kadın oyuncunun filmlerinin gişesine çevrilmişti. Filmlerin hafta sonu gişelerinde Bergüzar Korel"in ezici üstünlüğü dikkat çekti.

Korel"in filmi “Aşk Geliyorum Demez” 66 bin 250 kişi tarafından izlenirken, Nergis Öztürk"ün rol aldığı “Kıskanmak” 8 bin 420, Özgü Namal"ın son filmi “İncir Çekirdeği” ise sadece bin 754 kişi tarafından izlendi. “İncir Çekirdeği” oyuncuları film çekimleri esnasında herhangi bir ödeme almamış, yapımcı Selda Çiçek oyuncuların ücretlerini filmin gişesinden sonra vereceğini açıklamıştı. “Nefes: Vatan Sağolsun” filmi ise başarılı yükselişine devam ederek 1 milyon 917 bin 187 kişilik gişesiyle iki milyon sınırına dayandı./vatan