Son aylarda Tom Hardy'den Idris Elba'ya kadar birçok aktörün adı bu rol için anıldı. Şimdi 'James Bond adayları' listesine yeni bir isim daha eklendi: Richard Madden.

İngiliz basınında yer alan iddialara göre 32 yaşındaki Madden, bu karaktere en yakın duran adaylardan biri.

Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinde Robb Stark'ı canlandıran şu sıralar da BBC dizisi Bodyguard için kamera karşısına geçen Madden'in, James Bond'un bir sonraki filminde bu ünlü karakteri canlandıracağı ileri sürülüyor.

Madden'ın bütün bu iddialara verdiği yanıt ise ilginç. Yakışıklı oyuncu "Herkes bu konudaki söylenti değirmemine su taşımayı seviyor. Bu konuda ben şüpheci olan tarafım" diye yanıt veriyor. Madden, bu rol için adını geçirenlere müteşekkir olduğunu da sözlerine ekliyor.



Daniel Craig'in rol aldığı en yeni Bond filmi ise şu an hazırlık aşamasında. Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Craig son kez James Bond'u canlandıracak. Adı henüz belli olmayan, sadece James Bond 25 olarak geçen filmde Craig'in rol arkadaşları Ben Whishaw, Rory Kinnear ve Naomie Harris. Hemen belirtelim bu kadro henüz kesin değil. James Bond serisinin bu en yeni halkası 2020 yılında seyirciyle buluşacak.

Yazar Ian Fleming'in yarattığı bu efsane kahramanın serüvenleri sinemaya ilk olarak 1962 yılında uyarlandı. Dr. No adlı filmde Bond'u Sean Connery canlandırdı.

Birçok erkek oyuncunun hayallerini süsleyen Bond karakterine beyazperdede hayat veren diğer aktörler, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton ve Pierce Brosnan. 2008 yılından bu yana çekilen dört filmde de Bond'u Craig canlandırdı. Ünlü aktör seriye hazırlık aşamasındaki filmle veda edecek. Bakalım, ondan sonra kim beyazperdede "Ben Bond, James Bond" diyecek.