Uyuşturucu kullanmak ve başkalarına temin etmek” suçundan cezaevinde yatan Deniz Seki tahliye olduktan sonra ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici"nin adını ağzına aldı. Yaptığı röportajda Şenlendirici"ye göndermeler yaparak “Ben onun yerinde olsaydım cezaevinin önüne çadır kurar, açlık grevi yapardım” dedi. Tüm bu sözler üzerine gözler Hüsnü Şenlendirici"ye çevrildi. New York"dan telefonla ulaştığımız Şenlendirici eski sevgilisinin bu sözlerine temkinli cevaplar verdi.

İşte ünlü klarnetçinin açıklamaları: “Hayatımda her şey çok güzel gidiyor ve hiçbir şeyin konsantrasyonumu bozmasını istemiyorum. 15 gündür yurt dışındayım. Şu anda da 38. katta Beyaz Saray"ı izliyorum mesela. Deniz hakkında da aylardır konuşmuyorum, konuşmayacağım. Deniz"in röportajını bana telefonda okudular, öyle öğrendim. Ne diyeyim Deniz"in canı sağolsun. Her şeye nötr bakmayı öğrendim.”

“Yoksa siz mi yarı yolda bırakıldınız?” sorusuna ise Şenlendirici “Kimse kimseyi yarı yolda bırakmaz. Ben de yarı yolda bırakılmadım, gördüğünüz gibi yoluma devam ediyorum” dedi.

"Boyumun ölçüsünü aldım"

Deniz Seki Ayşe Arman"a yaptığı röportajda Şenlendirici hakkında şunları söyledi:

Hüsnü Şenlendirici Kimdir? tıklayın
- Hüsnü ile ilişkimde erkek ben oldum. Bendim çekip çeviren... Ve o, beni yarı yolda bıraktı.

- Bu aşk yanlıştı, yanlış olduğunu bile bile sonuna kadar gittim. Adımın Deniz olduğu gibi, en derinini, en dibini gördüm. Boyumun ölçüsünü aldım.

- Ben iki kişi yürüyoruz zannediyordum, meğer tek başına yürüyormuşum. Ben içimdeki "erkek Deniz"e sığınmak durumunda kaldım, çok ciddi bir yalnızlık duygusu, tokat gibi...

- Hüsnü"nün başına aynı şey gelseydi ben olsaydım cezaevinin önüne çadır kurardım, açlık grevi yapardım. O ya da başka bir erkek içi, ben aşkıma sahip çıkardım. - vatan