Türk Emniyeti'nin başvurusu ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranmaya başlanan firari işadamı Cem Uzan'ı Paris'te spor yaparken görüntülendi. Paris'in en seçkin semtlerinden birinde ultra lüks bir rezidansta kalan Cem Uzan, her sabah on kilometre sağlık koşusu yapıyor, bir yandan da Fransız makamlarının hakkında vereceği kararı bekliyor.
Cem Uzan Paris'te böyle görüntülendi.

EVİN GÜNLÜĞÜ 4 BİN EURO

Cem Uzan'ın kaldığı La Reserve Paris adlı rezidansın günlük fiyatı 4 bin Euro... Eyfel Kulesi manzaralı rezidansın en güzel dairelerinden biri olan 150 metrekarelik 10. dairede kalan Cem Uzan'ı normal zamanlarda yakın koruması Gökhan Akboru'nun yönetimindeki 10 kişilik bir ekip koruyor. Uzan sabah koşusuna ise yalnız çıkıyor.

'BENİ NASIL BULDUNUZ?'

Fotoğraflarda iPod'unu kulağına takarak sabah koşusuna çıkan Cem Uzan'ın, tanınmamak için şapka da taktığı gözleniyor. Sabah muhabirini karşısında gören Cem Uzan'ın ilk tepkisi "Beni nasıl buldunuz?" diye sormak oldu. Uzan, "Türkiye'den niçin aniden ve yasadışı yollarla ayrıldınız, hakkınızda tutuklama kararı çıkarıldı, ne diyorsunuz?" şeklindeki sorulara gülümsemekle yetindi./vatan