Arjantinli yıldızın sakatlığının hızla geçmesi ve oynayacak hale gelmesine sevinen teknik heyet, Fink'in tepkisiyle şaşkına döndü.
Alman ön libero, "Üç yıllık imza attım. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım. Beşiktaş'a faydalı olmak için geldim. O yüzden bana farklı bir teklifte bulunmasınlar" diyerek rest çekti.

Akşam gazetesinin haberine göre, lig ve Avrupa'da tepe taklak giden Beşiktaş'ta operasyon gündemde. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Ocak'ta sakatlığı düzelecek Delgado'ya kadroda yer açabilmek için bekleneni veremeyen Fink'i gözden gözden çıkarması gündeme bomba gibi düştü.

İLK GÖRÜŞMEDE SERT ÇIKTI
Ancak siyah beyazlılar için bu süreç oldukça sancılı olacak gibi. Yönetim yapılan ilk görüşmede sert bir üslupla karşılaştı. Beşiktaş'a oynamak için geldiğini belirten Fink'in, "Bu yüzden de buradan hiçbir yere gitmeyeceğim. Sözleşmem bitene dek buradayım" dediği ifade edildi.

DENİZLİ GERİ ADIM ATMIYOR
Fink'in tutumu karşısında siyah beyazlılar şimdilik beklemeye çekildi. Oyuncunun gönderilmesi halinde ödenecek tazminatı hesaplatan yönetim, konuyu bir kez daha Mustafa Hoca ile görüşecek. Ancak Denizli'nin Fink'i göndermekte tereddüt etmeyeceği belirtiliyor./milliyet