Gökhan Gönül yuvada kalmak istiyor. Valencia'nin talip olduğu yıldız oyuncu milli takım kampında arkadaşlarına dert yandı. "Beni göndermek istiyorlar. Buna anlam veremiyorum" dedi.Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından birçok oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe’de hedefteki ilk isim Gökhan Gönül.
 
Diego Lugano'nun Fransız ekibi PSG ile anlaşmasının ardından Fenerbahçe'nin başarılı sol beki için de İspanya'nın Valencia takımının 7 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu bildirildi.
 
Sözleşmesinde 15 milyonu getirirse serbest kalır maddesi bulunmasına rağmen vadesi gelen ödemeler nedeniyle ekonomik krizin eşğinde olan Sarı-Lacivertli takımın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
 
Ancak önceki gün Milli takım kampına katılan Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği gelen haber arasında. Şu an milli takım kampında bulunan Gökhan'ın buradaki arkadaşlarına "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama onlar beni göndermeyten yana. Buna anlam veremiyorum" diyerek dert yandığı bildirildi.
 
Stoch da yol ayrımında
 
Öte yandan devam eden süreçte Fenerbahçe'nin satmayı planladığı diğer isimlerden olan özellikle Stoch ile de bir başka İspanyol ekibi Sevilla'nın ilgilendiği öğrenildi. Slovak futbolcunun da bu tranfseri çok istediği ve La Liga'da oynamak için yönetimden ricada bulunduğu bildirildi.
 
bugün