Sevgilisi Angelina Jolie'nin motor kullanmasına çok kızdığını söyleyen Pitt, "Bu gidişle beni Angie öldürecek" diyor.

Yıllardır motosikletlere olan düşkünlüğüyle tanınan ünlü aktör Brad Pitt, sık sık motoruyla kaza yapsa da, bu hız tutkusundan hiç vazgeçmiyor! Geçtiğimiz günlerde peşindeki paparazziler yüzünden dengesini kaybederek bir kaza geçiren ünlü aktör, bu kazayı hafif sıyrıklarla atlattıysa da, eve gittiğinde o kadar şanslı olamadı!

KASKSIZ BİNMİYOR

Sevgilisi ve çocuklarının annesi Angelina Jolie'nin hışmına uğrayan ünlü aktör, yakın çevresine dert yanmaya başladı. Jolie'nin motorsiklet kullanmasına çok kızdığını söyleyen Pitt, "Angie öfkeden neredeyse beni öldürecekti. Motosikletin çok tehlikeli olduğunu söyleyip duruyor. Ona kalsa bir daha asla motora binmemem gerekiyor" şeklinde konuştu.

Daha önce de motorla kaza yapan ve kazaları hafif sıyrıklarla atlatan ünlü aktör, nereye giderse gitsin motorlarını da yanından ayırmıyor. Birden fazla motosikleti olan yıldız, asla kaskını takmadan motoruna binmiyor. Öte yandan Life&Style dergisine konuşan uzmanlar, altı çocuk babası ünlü aktörün biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyor. 'A'dan Z'ye Mutlu ve Güvenli Çocuk Yetiştirmenin Rehberi' adlı kitabın yazarı Jenn Berman, "Hız tutkusu için bir babanın kendi güvenliğini tehlikeye atması doğru değil. Siz çok dikkatli kullanıyor olsanız bile, başkası gelip size çarpabilir. Motosiklet kullanmanın risklerini dikkate almak gerekir" şeklinde konuştu.