Adana'da, bir marketin kasasından silah zoruyla para alınması olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yakalanan zanlının ifadesinde, 12 yıl sonra sahip olduğu bebeğine süt alabilmek için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. 

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, İ.C. (41), Tellidere Mahallesi Mücahitler Caddesi'ndeki markete girdi ve önce reyonları gezdi. Zanlı, daha sonra markette başka müşteri olmadığını görünce kasiyer Ferda Avcı'ya silahını doğrultarak kasadaki paraları vermesini istedi. Kasadaki bin 410 TL'yi alıp kaçan İ.C'yi, kasiyerin bağırması üzerine yakındaki iş yerlerinde çalışan iki genç kovalamaca sonucu yakaladı.

Ancak, silahını çekerek gençlerin elinden kurtulan zanlı, daha sonra çevrede araştırma yapan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının olayda kullandığı tabanca yakalandığı yerin yakınlarında atılmış olarak bulundu.

Bu arada, marketteki güvenlik kamerasına gasp olayının kaydedildiği öğrenildi.

Zanlının emniyetteki ifadesinde, ''işsiz kaldığını ve 12 yıl sonra sahip olduğu bebeğine süt alabilmek için olayı gerçekleştirdiğini, zorunluluktan dolayı böylesine bir şeye kalkıştığını'' söylediği öğrenildi.

Emniyette herhangi bir suç kaydına rastlanmaya zanlı, adliyeye sevk edilirken kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere, ''Ben zaten bittim, ne olur çekmeyin'' dedi. / akşam