Birbirleri için ilginç açıklamalar yapan ikiliden Demet Akalın, "Fevriyim ama kötü biri değilim. İlişkide geri kafalıyım. Erkeğin beni sırtlamasını isterim" diyor..

Dört yıldır birbirlerinden hiç ayrılmayan ve sanat camiasında dost olunabileceğini de cümle aleme kanıtlayan Demet Akalın ile Alişan'ın arasına kısa süre önce 'kara kedi' girmişti. Her şey Alişan'ın "Bana 'cimri' diyorlar. Ama Demet beni sevgilimle evine çağırdı. Önce balık siparişi verdi; sonra da hesabı bana ödetti" demesiyle başladı. Demet Akalın bu cümlelere çok kızınca "Bir daha onunla konuşmam" demiş, kavga da iyice alevlenmişti. Biz de dostluklarına nazar değen ikiliyi barıştırmak amacıyla bir balık restoranında biraraya geldik. Demet Akalın, masaya oturur oturmaz küsmelerine neden olan 'suşi'nin siparişini verip, röportaj boyunca da Alişan'a takılmadan edemedi. Emir Tamer'le ilişkisi hakkında yorum yapmayan Akalan, "Bir daha evlenirsem asla ayrılmayacağım" dedi. Alişan ise adını sır gibi sakladığı yeni aşkıyla evlilik yolunda ilerlediğini bir kez daha belirterek, "Nikah şahidim Tayyip Bey olsun" dedi.

ALİŞAN ALINGANLIK ETTİ!
* Hayırlı olsun barıştınız... O laflardan sonra ilk kez biraraya geliyorsunuz değil mi?
Alişan: Konuşuyorduk ama görüşmek fırsat olmadı. Önce ben yurtdışındaydım sonra Demet bir yere gitti, o yüzden de görüşemedik.

* Peki neden küstünüz?
Demet Akalın: Alişan'ın alınganlığı...
A.: Demet'in patavatsızlığı...
D.A.: Hayır patavatsızlıkla ilgisi yok! Ortada o kadar büyütecek bir şey yoktu. Kız arkadaşını bize tanıttı. Ayrıca belirteyim ben kız tarafıyım.
A.: Ben basından kız arkadaşımın olduğunu gizlemiyorum. Yalnızca ismini vermiyorum, facebook'unu da sildirdim.

* Neden böyle bir şey yaptınız?
A.: facebook'tan bir sürü şey çıkıyor. Öğrenci olması ve ailesinin de bu olayı bilmemesi yüzünden duyulmasını istemiyorum. Eğer görülürsek, basında çıkacak. Bu da onun için kötü olacak. Siz bizi çekmeye çalışacaksınız, o da rahatsız olacak.
D.A.: Kız güzel olduğu için bu da kızı kıskanacak!

* Demet Akalın ne söyledi de, sizi küstürecek kadar rahatsız etti?
A.: Benim kuzenim onu izlemeye gitmiş, Demet de sahnede birkaç tane espri yapmış. Ben de sabahında mesaj atıp, "Keşke konuşmasaydın. İnşallah basında çıkmaz" yazılı bir sitem mesajı attım. Cevap vermedi. Bir gün radyoya gittim ve orada espriler yapınca da olanlar oldu...
D.A.: Ben de söylediklerine alındım. Çünkü bunlar bana espri olarak anlatılmadı. Ne demek 'Evine gittim, yemek yoktu'. Tekrar söylüyorum; bu bana espri olarak anlatılmadı. Sonra Alişan bana "Canlı olarak izle anlayacaksın" dedi. Gerçekten de öyleydi. Klasik Alişan... Kendine göre espri yapmış.
A.: Yani kısacası 4-5 kişi Demet'i gaza getirmiş. Ortak arkadaşlarımız olaya müdahale edince bana bir mesaj attı. Mesajı da bana program sırasında geldi. O sinirliyken hiçbir şeyi dinlemez. Ama ben dinleyebiliyorum...

FEVRİYİM AMA KÖTÜ BİRİ DEĞİLİM!
* Demet Hanım, özel hayatınızda 'Biri beni sırtlansın' gibi bir düşünceye sahip misiniz?
A.: Keşke öyle biri çıksa da bizi kurtarsa... (Gülüyorlar)
D.A.: Aslında ben kendime yetiyorum. Ama zaman zaman adam gibi bir adamın arkamda olmasını istiyorum. Bunu hangi kadın istemez ki? Fevri davranışlarım olabilir ama asla kötü niyetli birisi değilim. Ancak bu söylediklerim, şu anda birlikte olduğum insan için söylediğim bir şey değil! Ben biraz geri kafalıyımdır. Bir erkeğin beni sırtlamasını isterim. Ancak hayatıma giren erkekler, 'Demet Akalın kompleksi'nden kurtulamıyor. Önce beni 'Demet Akalın' diye seviyorlar. Sonra iş ciddiyete bindiğinde makyajını silsene, pijamanı giysene muhabbetine dönüyor. Böyle olunca ben de hemen uzuyorum.

DEMET ZOR KALDIRILIR
* Kadınlar güçlü bir erkekle bir yere girdiklerinde gösterilen ilgiden mutlu oluyor. Erkekler ise aksine bunu sorun haline getirebiliyor. Sizce bunun sebebi nedir?
A.: Ben de Demet Akalın gibi bir isimle birlikte olsam, bir de tanınmamış biriysem 'Herkesin gözü onun üzerinde, kimse beni iplemiyor' diye düşünürüm. Bu çok kötü bir şey. Onu kaldırmak zor, kaldırabilmesi için Demet'i çok sevmesi gerekiyor.
D.A.: Hem hoşlanacak, hem sevecek, hem de güçlü olacak... O tam bir piyango. O durum öyle de olmuyor.

Gazeteport