Karolin Fişekçi'nin kişisel blogunda birbirinden ilginç bilgiler yer alıyor.

Blogunun girişinde kendisini "Dünyanın en seksi sanatçısı" olarak tanıtan Fişekçi bakın neler yazmış:

"Çok iddialı bir giriş yaptım, farkındayım. Fakat bu bir oyun ve ben de böyle oynamak istiyorum. Burada işlerimi, sergilerden fotoğrafları ve basında çıkanları görebilirsiniz."

Karolin Fişekçi’nin, “Siz kadınlara ilişkin “p..s haseti” savını pek benimsemiyorsunuz, değil mi?” sorusuna verdiği yanıt şöyle:

"ERKEKÇE CESURCA OYNUYORUM"

“Haset duymuyorum. Kıskanılacak bir durum yok. Zaten bir şekilde sahipsem ona, bunun illa fiziksel olarak bende de olması gerekmiyor. Argoda “t...ı hatun ” derler ya. Öyle bir durum vardır, o da erkekçe bir tavırdır. Kimi erkek de, erkektir de hani fazla korkak gelir. Zaten ben böyle olduğunu düşündüğüm için de “erkekçe”, “cesur” oynuyorum.

Topun üstüne de çıkıyorum, başka şeyler de yapıyorum. Onları belki de, kadınlık içerisine alıp kendime mal ediyorum. Ya da bir tür geçici işgal. Hani masalda da vardır ya, öper ve prens olur. Burada da öyle bir şey var. Bir şekilde belki göz koymak, sahibi olmak, hâkimi olmak. Ama bunu savaşarak değil, sevgi göstererek yapıyorum. Abartılı sevgi göstererek. Ya da cinselliğimi sunarak..”

"EN BÜYÜK NEDENİM TEŞHİRCİ TARAFIM"

Gazete Habertürk'te Mehmet Çalışkan'ın da derlediği bilgilere göre, Karolin Fişekçi gündeme ikinci kez, 2009’da erkekliğin “fetişleşmiş” sembollerine gönderme yapmak için İstanbul Beşiktaş Meydanı’ndaki bir topa kırmızı mini eteğiyle çıkarak poz vermesiyle geldi.

Fişekçi, diğer yandan da feminizme karşı duruşuyla da tanınıyor. Karolin Fişekçi’nin feminizmi benimsememesinin nedeni ise kendi anlatımıyla, sadece erkeklerin baskısı altında kalmayan şehirli kadınların feminist olması. Kendisini teşhirci ve megaloman olarak tanımlayan Fişekçi, bir röportajında bu konuda “Okuldayken kendi çıplak karakalem portrelerimi yapardım.

Kendimi beğenmenin, çıplaklığımı sevmenin ve en yakın modelin kendimin olması tabii ki etkendi bu konularda, fakat en büyük nedenim teşhirci tarafımdı. Hatta burada itiraf edeyim böyle yaparak birini etkilemeyi, elde etmeyi de düşünmüştüm ve başarılı oldum da” demişti.

Habertürk