Silvio Berlusconi"nin belalısı olan La Repubblica Gazetesi, son açıklamalarıyla gündem yaratan Patrizia D"Addario adlı eskort kadının, İtalya Başbakanı"nın Roma"daki evinde gizlice yaptığı ses kaydının deşifresini yayınladı. Kayıtta, ikilinin şu konuşması duyuluyor:

Berlusconi: Bir duş alıp bornozumu giyeyim. Büyük yataklı odaya geç, beni bekle.

D"Addario: (söyledikleri anlaşılmıyor)

Berlusconi: Evet, evet büyük yatakta...

İtalyan hükümetinden bir yetkilinin "üst düzey fahişe" diye nitelediği D"Addario"nun, Başbakan"ın Roma"daki konutuna dört kez gittiği belirtiliyor.

Küçükleri seviyormuş!

Bu arada Berlusconi, AB zirvesi sırasında Bulgaristan Başbakanı Sergey Stanişev ile "kadınlar" üzerine sohbet ederken, kayıt halinde unutulmuş bir kameraya yakalandı. Sky Televizyonu"nun kaydettiği sesli görüntüde Berlusconi, 2003 yılında bir suikastta öldürülen Bulgaristan"ın en büyük mafya babalarından Iliya Pavlov"un hem dul eşi hem de kızından "çok hoşlandığını" söylüyor. Berlusconi, Stanişev"e kahkahalar arasında İngilizce olarak şunları söylüyor: "Gerçek şu ki, Darina Pavlova (Iliya Pavlov"un dul eşi) kendisi gibi muhteşem bir kıza sahip. Küçüklerden ne kadar hoşlandığımı bilirsin." hürriyet