Oteldeki partide dans ederken 3. kattan bir erkekle birlikte otomobilin üzerine düşen Emine Bal “O adam düşerken bana tutunmaya çalışmış” dedi.

İZMİT’te geçtiğimiz cumartesi gecesi bir otelde düzenlenen partide, alkollü olarak çıktıkları masa üzerinde dans ederken dengelerini kaybedip 3’üncü kat penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düşerek yaralanan Emine Bal ve Alper Şahin’in tedavileri sürüyor. Alper Şahin, susmayı tercih ederken Emine Bal o geceyi şöyle anlattı:

- Otele saat 21.00 sıralarında kız arkadaşlarımla birlikte gitmiştim. Yüksek bir platformda dans ediyordum. Daha sonra arkamda dans eden adam dengesini kaybedince, beni tuttu. Kendisini kurtarmak için çekince birlikte pencereden düştük. Sonrasını hatırlamıyorum.

- Beni onun sevgilisi yazmışlar. Ben o kişiyi tanımıyorum. Zaten eşiyle gelmiş oraya. Şimdi yazık günah değil mi onların da aile saadeti bozulacak. Benim de bir birlikteliğim var ve birlikteliğime yazık. O adam evli ona yazık, onun karısına yazık, çocuğuna yazık.

- İnsanlar Emine Bal düşmüş, sağ salim kurtulmuş demiyorlar. Çeşitli dedikodular yapıyorlar. İnsanların doğruları bilmesi gerekiyor.

- Ben o adamı suçlamıyorum. Onun arkasından ben olsaydım veya ben düşseydim benim de önümde kim olsaydı onu tutacaktım. O adamın da suçu yok. Can kıymetli. Büyük bir kaza geçirdim. Üçüncü kattan aşağı düşüp bu röportajı yapmak, konuşmak benim için bir şans, bir mucize.

- Olayın olduğu gece alkollü değildim.

Vatan