2-0 gerideyken 30. dakikada oyundan atılan Faslı oyuncu Terim'e savunma verecek. Eğer İmparator ikna olmazsa Belhanda'yı para cezası ve kadro dışı kararı bekliyor.

BU sezonun ilk yenilgisini Trabzon deplasmanında alan G.Saray'da 4-0'lık farklı yenilgi çok konuşulurken herkesi daha da kızdıran olay ise Belhanda'nın gördüğü kırmızı kart oldu. Geçen sezon 2 kez oyundan atılan ve biri F.Bahçe maçı olmak üzere kritik karşılaşmalarda takımını yalnız bırakan Faslı oyuncu bu kez Trabzon deplasmanında hem de takımı 2-0 gerideyken atılınca tepkilerin de odağı oldu.

30. dakikada Yusuf Yazıcı'nın baldırına basan ve oyundan atılan Belhanda için maçın ardından teknik direktör Fatih Terim de sert ifadeler kullanmıştı. Deneyimli teknik adamın oyuncusu ile yapacağı görüşme sonrasında karar vereceği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncunun olayla ilgili savunmasını dinleyecek olan Terim, cezasını da buna göre verecek.

BELHANDA'NIN umursamaz tavrını sürdürmesi halinde deneyimli teknik adam, ağır para cezası ve kadro dışı seçeneğini de cebinde tutacak.

ÖZÜR GEREK

YOUNES Belhanda'nın özür dileyip yaptığı hatanın farkına vardığına karar vermesi halinde ise teknik direktör Fatih Terim daha az bir para cezası ile oyuncusunu takımda tutacak.