Manisa'nın Ahmetli İlçe Belediyesi binasına kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

Belediye binasına sabah saatlerinde gelen zanlılar, binanın giriş kapısına tüfekle ateş etti. Saldırıda, binanın giriş katındaki duvar ve camlarda, küçük çaplı zarar meydana geldi.

Ölü veya yaralının olmadığı olay sonrasında iş yerine gelen belediye personelinin, cam kırıklarını temizledikten sonra öğle saatlerinde durumu polise bildirdiği öğrenildi.

Olay yerinde çalışma başlatan Ahmetli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Turgutlu İlçe Emniyet Amirliğinden olay yeri inceleme ekibi desteği aldı.

“KARINCAYI BİLE İNCİTMEM”

Bu arada, bir toplantı için Manisa'da bulunan Ahmetli Belediye Başkanı Cemal Sözüer, olayın duyulmasının ardından ilçeye geldi.
Sözüer, gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyetten aldığı bilgiye göre saat 03.00 sıralarında belediyeye silahlı saldırıda bulunulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Cemal Sözüer, şunları kaydetti:

“Bu saldırıları kınıyoruz ve yapanları zavallı olarak görüyoruz. Belediye olarak hiç kimseyle sorunumuz yoktur. 25 yıldır siyasi hayatımda hiç kimseyle bir sorunum olmadı. Karıncayı bile incitmeyen biriyimdir ve herkese ekmek vermeye çalışmışımdır. Kişilere karşı her zaman barış ve güzellikten yanayım. Yapılan bu olayı kınıyorum ve inanıyorum ki faili meçhul saldırıyı düzenleyen şahıslar, emniyetimizin yaptığı çalışmalar sonrasında yakalanacaktır.”