Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"nde tüm maçlarını kazanan Aydın Belediyespor 27 puanla liderliğini sürdürürken, Çine Madranspor 22 puanla 2., Didim Belediyespor 20 puanla 3., Yıldız Fenerspor ve Kuşadası Gençlikspor ise 19"ar puanla 4 ve 5. sıralarda bulunuyor.
Maça iyi başlayan ev sahibi siyah beyazlılar, 15. dakikada Serkan"ın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra farkı artırmak isteyen Kuşadası Gençlik"in ataklarında iki top direkten dönerken, siyah beyazlılar birçok gol pozisyonunu da değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da maçın kontrolünü elinde tutan Kuşadası Gençlikspor 73.dakikada Alperen ve 75.dakikada Fatih"in golleriyle skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kuşadası Gençlikspor Yıldızgücü"nü 3-0 mağlup etti.

Toplu sonuçlar:

KuşadasıGençlik-Yıldızgücü:3-0, Yıldızfener-İsabeyli Şırlan:2-0, Aydın Belediye-Davutlar Belediye:1-0, İncirliova Belediye-Bozdoğan Belediye:0-1, Didim Belediye-Sağlıkspor:3-2, Çine Madranspor-Sökespor:3-1
12.hafta maç programı ise şöyle: Bozdoğan Belediye-Kuşadası Gençlik, Sağlıkspor-İncirliova Belediye, Söke Gençlik-Aydın Belediye, Davutlar Belediye-Aydınspor, İsabeyli Şırlan-Çine Madranspor, Yıldızgücü-Sökespor.