Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait ve yapıldığı günden bugüne kadar hiçbir tadilat yapılan Kapalı Spor Salonuna Nazilli Belediyesi"nden destek geldi.
Geçtiğimiz aylarda gazetelere de konu olan Kapalı Spor Salonu"nun tadilat çalışmaları Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın talimatı doğrultusunda yapılmaya başlandı. Kapalı Spor Salonunun Judo ve Tekvando kısmında zeminin su almasından dolayı kabarmalar ve rabıtalarında kırılmalar meydana geldiği için spor yapmaya elverişsiz hale gelen spor salonuna Nazillili İl Genel Meclis Üyelerinin çabaları ile İl Özel İdareden kaynak çıkmasına rağmen 6 aydan fazladır yapılamayan tadilat çalışmalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker"in girişimi ile Nazilli Belediyesi yapıyor.
Sporcuların sağlıkları için önemli olduğuna değinen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Başkan Alıcık"a teşekkür ederek salonu incelerken bilgilendirmelerde bulunarak çalışmaları anlattı. Sorunun salonun altındaki su borularının kırılması sonucu betonun su ile rutubetlendirme yaptığı ve parkeleri bozduğunu ifade eden Güven Eker, yapılan çalışmaların 1 ay içinde biteceğini dile getirdi.
Salonu yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Alıcık ise; “Nazilli Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. 20–25 gün içerisinde tamamlanacak olan salonumuzu şu an öğrencilerimiz kullanamamaktadır. Onlar ayrı bir salonda çalışmalarına devam ediyorlar. Şuanda sadece sökülen parkelerin altlarındaki betonda oluşan nemlenmenin kurumasını bekliyoruz. Kullanılan parkeler yerinden sökülerek yerine yenileri takılacak. Spor ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.