AYDINPOST ÖZEL-Aydın Belediyesi, 29 Mart'ta CHP'den Aydın Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu'nun belediye muhasebe şefine yönelik ciddi sözler sarfettiği iddiasıyla çalkalanıyor.
Geçtiğimiz hafta içinde Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı ile birlikte muhasebe şefi Muzaffer Pazarlıoğlu'nun yanına giden Başkan Özlem Çerçioğlu, "Muzaffer kim?" diye soru yönelttiği, yanıtı aldıktan sonra da "Senin o gözlüklerini alır bir tarafına sokarım" dediği ortaya çıktı.
BELTES yönetiminde CHP'ye yakın olduğu bilinen bazı işçilerin neden çıkarıldığını sorusunu sorduğu öğrenilen Özlem Çerçioğlu'na Pazarlıoğlu'nun "Orası bir dernek ve belediye memurlarının görev alabileceği bir yer. Bu çıkarılmalardan benim bilgim yok" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.
Belediye memurlarının dışında yönetimde göreve alınmayacaklarla ilgili talepte bulunduğu iddia edilen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun muhasebe şefinden yanıt almasının ardından "Senin o gözlüklerini bir tarafına sokarım!" şeklinde sert çıktığı ortaya çıktı.
Diyalog sırasında başka kimselerin bulunduğu da öğrenilen olaydan sonra yine aynı hışımla makamına çıkmak isteyen Özlem Çerçioğlu'nun ayakkabısının topuğu kırılması da olayın tuzu biberi olduğu sanılıyor.