Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız yeni çıkan 1580 Sayılı Belediye Kanunu 11. maddesi kapsamında İsabeyli ve Aslanlı kasabaları ile Dallıca, Güzelköy, Durasıllı, Sevindikli, Ocaklı ve Bozyurt köylerinin Nazilli Belediye sınırlarına dahil edileceğini söyledi. İlçenin sorunlarının çözümü konusunda başta Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve resmi ve sivil toplum kuruluşları ile el ele olduklarını belirten Yıldız “Nazilli, birikmiş sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için sorunlarına neşter vurmaya başlamıştır” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin taşınması ile ilgili sorunun İsabeyli Beldesi ile bir uzlaşı sonucunda çözüldüğünü ve Nazilli'nin her geçen gün gelişmesini sürdürdüğünü kaydeden Kaymakam Yıldız “Nazilli'nin önünü açmak için yeni çıkan 1580 Sayılı Belediye Kanunu'nun 11. maddesinden yararlanarak Nazilli'ye 5 kilometrelik mesafede bulunan yerleşim alanlarını, referandum yapılmadan belediye sınırları içerisine dahil edeceğiz. Bu konuda Nazilli Belediyemize teklif götürdük. Belediye Başkanımızla fikir birliğine vararak konu Kasım ayı meclis gündemine alındı. Belediye Başkanımız Aytekin Kaplan'ın da görüşleri doğrultusunda İsabeyli ve Arslanlı kasabaları ile Dallıca, Güzelköy, Durasıllı, Sevindikli, Ocaklı ve Bozyurt köyleri Nazilli Belediye sınırlarlarına dahil edilecek. Bu uygulama ile Nazilli'nin nüfusu 130 bine ulaşacaktır. Nazilli'miz her yönü ile Ege'nin küçük İstanbul'u olacaktır” dedi.
Kaymakam Yıldız ayrıca Tapusu Sümerbank'tan Belediyeye geçen 4 dönümlük boş alanın polisevi yapılması hususunu gündeme aldıklarını 3 milyon YTL'lik tahmini bir bedelle Nazilli'nin en kısa sürede polisevine de kavuşacağını söyledi.