ABŞT’nin 2011-2012 tiyatro sezonunda Aziz Nesin’in yazdığı Hadi Öldürsene Canikom isimli oyun Aydınlıların beğenisine sunuldu. Aydın Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına’nın yönetmenliğini yaptığı oyunda Aydınlılar salonu Şükran Güngör Sahnesi’ni hınca hınç doldurdu. Prömiyere Aydın Belediyesi Başkan Yardımcısı Şefika Çoban ile Başkan Vekilleri Altan Güney ve Sümran Ünal’da katıldı.
Sezon açılışını içerisinde komedi barındıran bir oyunla yaparak Aydınlıların ilgisini çekmeyi amaçladıklarını belirten Aydın Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, “Bu yıl repertuarımıza komediyi de ekledik. Aydınlılar salonu doldurarak bizi mutlu ettiler. Tiyatronun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Oyunlarımızı izlemek isteyen Aydınlılar Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nden davetiyelerini alabilir” dedi.
Tiyatro ile ilgilenmek isteyen vatandaşlar için kurs açtıklarını kaydeden Fırtına, bu kurslara katılmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.