Beldenin merkezinde bulunan Sağlık Ocağını durumuyla ilgili olarak yapılan haberin ardından, Belediye ekipleri Sağlık Ocağının kırılan mermerlerin yerine yenisini takarken, bakım ve temizlik işlerinide tamamladı.
Akbük Sağlık ocağındaki personel yetersizliği nedeniyle, temizlik hizmetlerinde aksamaların yaşanması, bu konuda yetersiz kalındığı ve İlgili kurum tarafından Belediyeye herhangi bir istek ve beklenti bildirilmediğinden, hizmet verilememiş olmasından üzüntü duyan Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı, haberler üzerine Sağlık Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Altınok ile görüşerek sorun hakkında bilgi alıp, personel desteği ile temizlik ve bakım çalışmaları başlattı. Gerek sağlık Ocağı, Gerekse Sağlık Eğitim Merkezinin çevre düzenlemesi ve bakımı için Belediye Personelinden bir ekip kurarak gerekli düzenlemeleri yaptırdı. Atatürk Büstünün bulunduğu Kaidenin, kırılan mermerlerinin yerine yenileri takıldı, tamirat, bakım ve temizliği yapılarak olması gereken duruma getirildi.
Çalışmaları bizzat takibeden Sağlık Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Altınok,” Sayın Belediye Başkanımız haberi okuyunca beni aradı, durum hakkında bilgi aldı. İhtiyaçlarımız ve isteklerimizi tespit ettikten sonra gerekli ekip ve ekipmanı hemen göndererek çalışmaları başlatıp, ihtiyaçlarımızı giderdi. Gösterdiği bu duyarlılık için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. -iha