Etkinliye Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Şefika Çoban, Hakan Olkaç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, müdürlük personeli ile aileleri katıldı.
Yemekten önce bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, “Müdürlük olarak 236 kişilik büyük bir aileyiz. Artarak devam eden bir başarı grafiğimiz var. Tabii ki bu sizlerin özverili çalışmalarınız ile oluyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptığı konuşmada, “Sizlerle yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Aydın Belediyesi ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü olarak çok güçlüyüz. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı başta Başkan Yardımcım Şefika Çoban olmak üzere, Kültür Müdürümüze ve tüm personelime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aydın Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Özcan Yılmaz’ın birbirinden güzel türküleriyle renk kattığı yemekte Kültür ve Sosyal İşler Personeli geç saatlere kadar eğlendi. Başkan Çerçioğlu da personeliyle halay çekerek onları yalnız bırakmadı.