İŞTE O GÖRÜNTÜLER

AYDINPOST ÖZEL-29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde yurdun dört bir yanında yaşanan görüntüler, Aydın'da da yaşanıyor.
Aydın Belediyesi'nin yoksul vatandaşlara yönelik yaptığı kömür dağıtımıyla ilgili olarak Aydınpost Haber Merkezi'ne yapılan ihbarlar sonrasında Aydın Belediyesi'ne ait bir kamyonun sabah erken saatlerde kasasını doldurup kömür dağıtmaya çıktığı görüntülendi.
Aydın Belediyesi'ne ait merkez üretim ve hizmet tesislerinde yüklenen kömürleri Osman Yozgatlı Mahallesi'ndeki vatandaşlara dağıtmak üzere yola çıkan Aydın Belediyesi kamyonu, mahallede listedeki vatandaşların evinin önünde durarak kömür torbalarını bırakıp ayrıldığı kameralara yansıdı.
Konuyla ilgili olarak Aydınpost Haber Merkezi'nin sorularını yanıtlayan Aydın Belediye Başkanvekili Nural Pekgüzel, "Cumhurbaşkanlığının da onayıyla mahalle muhtarlarından gelen bilgiler doğrultusunda kömür dağıtımı yapıyoruz. Ama bu konuda önce muhtarlara sonra da belediyede kurulan komisyon tarafından araştırmalar yapılıyor. Ardından genelgede yer aldığı biçimde dağıtımlar gerçekleştiriliyor" diye konuştu.
Kömür torbalarını evlerinin önünde bulan vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemedikleri görüntülere yansırken, Aydın Belediyesi kamyonunun seçim önünde yaptığı kömür dağıtımı çok konuşulacak gibi.