Galatasaray Yönetimi'nin "Futbolu bırak, Florya'ya heykelini dikelim" diye çağrıda bulunduğu Hakan Şükür yol ayrımında.. Bir yandan kendisine yurt içi ve yurt dışından gelen transfer tekliflerini düşünen, diğer yandan Sarı-Kırmızılı yönetimin "Heykelini dikelim, adını futbol okullarına verelim tarihe geç" önerisini sıcak bakmayan Kral'ın siyasete girmeyi kafasına koyduğu öğrenildi.
Geleceği ve vereceği karar hakkında dün önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen bugün de Başbakan Erdoğan ile bir araya gelmesi beklenen 37 yaşındaki futbolcuya ''Futbolu bırak. Amerika, Kanada ya da Katar'a falan da gitmeyi kesinlikle düşünme. Gel seni önümüzdeki sene yapılacak seçimlerde Adapazarı'ndan belediye başkanı adayı gösterelim'' teklifinin yapıldığı ifade edildi..

Bu tekliften sonra Hakan Şükür'ün ailesinden gelen baskılarla futbolu kesin olarak bırakacağı ve AKP saflarında politikaya atılıp belediye başkanlığı önerisine sıcak baktığı öğrenildi..

Sakarya doğumlu olan ve futbolda da Sakaryaspor da başlayıp parlayan Kral bu konudaki kesin kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak..