Ankara Adalet Sarayına gelen Korkmaz, soruşturmanın koordinasyonundan sorumlu Başsavcıvekili Harun Kodalak ve soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcıları Veli Dalgalı ile Hakan Pektaş tarafından sorgulandı. 
 
Korkmaz'ın, ''şüpheli'' sıfatıyla verdiği ifade yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. 
 
Korkmaz, adliyeden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Sayın savcımız basında çıkan haberlerle ilgili bilgime başvurdu. Biz de ifademizi verdik. Oradaki genel şeyleri söyledik. Soruşturmanın gizliliği esası çerçevesinde ayrıntıya girmemiz mümkün değil. Ama benimle ilgili basında çıkan haberler, sizin de bildiğiniz şeyler. Bize sordular, biz de gerekli cevabımızı verdik'' dedi.
 
''Suçlamaları reddedip reddetmediğine'' ilişkin soru üzerine Korkmaz, kendisiyle ilgili çıkan haberler üzerine basın-yayın kuruluşlarına tekzip gönderdiğini, ancak yayımlanmadığını bildirdi. 
 
Bu konuda dava açacağını söyleyen Korkmaz, ''O konuyu gerçekten mahkemede, hukuk çerçevesinde sürdüreceğim'' dedi.
 
Korkmaz, iddialara ne yanıt verdiğine yönelik soruya, ''Tekzip yayımlandığı zaman bütün basın yayın kuruluşlarımızda görürsünüz'' karşılığını verdi.
 
Kaç soru sorulduğunu hatırlamadığını belirten Korkmaz, ''Sorular yönelttiler. Ben de gerekli cevabı verdim. Benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili'' dedi.