Galatasaray'la ilişkisini kesen ve daha sonra hakkında birçok iddia dolaşan en sonunda kararını 'spor yorumculuğundan' yana kullanan Hakan Şükür, dün ilk programına çıktı.

TRT'de yayınlanan "Stadyum" programında yapacağı yorumculuk için yılda 700 bin YTL alacak olan Kral'ın ilk programı AB grubu ve tüm izlenme oranlarında ise istenileni vermedi.

Dün akşam yayınlanan (23 Kasım 2008) Stadyum programı AB grubunda % 11,5'le 10. sırada yer alırken, tüm izlenme oranlarında % 10,4'le 17. sırada yer aldı.

Aynı programın geçen hafta ki izlenme oranları ise şöyleydi:

AB grubu izlenme oranlarında %15,5'le Tüm izlenme oranlarında 14,9'la her iki kategoride de 4. olmuştu.

AB grubu: Yüksek gelir seviyesinden izleyici grubu.

Hakan Şükür, ekranlara yorumcu olarak ilk kez çıktı.

Erdoğan Arıkan"ın sunduğu Stadyum adlı spor programında ekrana gelen Hakan Şükür, kırk yıllık yorumcu gibiydi. Ömer Üründül ve Mehmet Demirkol"un yanında Hakan Şükür hayli rahattı. Siyah V yaka kazak içine beyaz gömlek giyen Hakan Şükür, Fenerbahçe"nin bu hafta Ankaragücü ile berabere kaldığı ve puan kaybettiği maçı yorumladı. Şükür, yıllarca ezeli rakip olarak karşısında forma giydiği Fenerbahçe için şunları söyledi: “Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Geçen sene müthiş bir çıkış yaptılar. Ama bu sakatlıklar, kadrodaki önemli değişikliklerin FB için olumsuz oldu. İstikrarlı kadroya bir türlü kavuşamadılar. Galatasaray"da Arda"ya çok söyledim ayağına hep top isteme. Zaman zaman koşu yolu aç oraya iste, dedim. Fenerde bu tip oyuncu eksikliği var. Emre"yi bu şekilde kullanabilir Fenerbahçe”