Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, basın toplantısında gündemle ilgili soru soran gazetecilere, "İçeriye dönük ihtiyacınızı anlıyorum ama bu toplantı sadece Balkan genelkurmay başkanları kapsamında yapılmaktadır. Kusura bakmayın" dedi.


Antalya Belek'te yapılan İkinci Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Konferansı'na katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, öğleden sonra gazetecilerin karşısına geçti. Toplantıyla ilgili saat 16.00'da yapılan basın toplantısına katılan Orgeneral Büyükanıt, gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.
Orgeneral Büyükanıt, "İçeriye dönük ihtiyacınızı anlıyorum ama bu toplantı sadece Balkan genelkurmay başkanları kapsamında yapılmaktadır. Kusura bakmayın" dedi.

KONUK BAŞKANLAR

Konferansa Avrupa Birliği Askeri Komuta Başkanı Orgeneral Henri Bentegeat, NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Grampoalo Di Paola ile Karadağ, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk ve Bosna Hersek"ten genelkurmay başkanları ve korgeneraller katıldı.