Aydın'da, kendini bisiklet tamircisi olarak tanıtan M.E.A, hayırsever tarafından kendisine bağışlanan ve arızalanan, bedensel engelli Birsel Yağcı'nın kullandığı akülü arabanın beynini çaldı. Yağcı, kayıplara karışan M.E.A. isimli kişiden şikayetçi oldu. 

 
Olay, yaklaşık üç ay önce, merkeze bağlı Işıklı Köyü'nde meydana geldi. Altı aylıkken salıncaktan düşen, yanlış yapılan iğne sonucu Belden aşağısı felç olan Birsen Yağcı'ya (47), üç sene önce, Belçika'da yaşayan bir hayırsever tarafından akülü araba hediye edildi. Yağcı'nın uzun bir süre kullandığı aracın beyni arıza yaptı. Aracını yaptırmak için araştırma yapan Birsen Yağcı, Konya'da bir fabrikada aracın 2 bin liraya tamir edilebileceğini öğrendi. Maddi durumu iyi olmayan Yağcı, bu nedenle aracı fabrikaya yaptıramadı. Birsen Yağcı'ya yaklaşık 3 ay önce M.E.A., isimli bir kişi, kendisini bisiklet tamircisi olarak tanıttı. Aracın arızalanan beyin aksamını da ucuza tamir edebileceğini belirtti. Teklifi kabul eden Yağcı, M.E.A.'ya aracın beyin aksamını verdi. Akülü aracın beyinini söken M.E.A. kayıplara karışırken, kendisinden bir daha haber alınamadı. 
 
Tamirciden haber alamayan Birsen Yağcı, Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aygül Mutlu'yu olaydan haberdar etti. Yağcı, ayrıca Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada M.E.A.'nın dolandırıcı olduğu ve bir süre önce cezaevinden çıktığı belirlendi. Jandarma ekiplerinin M.E.A.'nın yakalanması için çalışma başlattığı bildirildi. Üç ay arayla aldığı bin lira engelli maaşı ile geçindiğini belirten Birsen Yağcı, şu anda eski aracını kullandığını belirterek, "Seçimlerden önce 640 liraya yeni akü de almıştım. Aracımın arızasını yapacağım diyen kişiye güvendim, ama o da dolandırıcı çıktı. Bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi.