Olay TAG otoyolunda meydana geldi. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya eroin getirileceği bilgisini alan Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, içinde 39 yaşındaki Tarık Ş., nikahsız eşi 24 yaşındaki Burcu G. ve 19 yaşındaki Niyazi G.'nin bulunduğu hafif ticari aracı takibe aldı. Burcu G.'nin kucağında ise 1 yaşındaki oğlu C.Ş.'nin olduğu belirlendi. Narkotik timleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundan Adana'ya giriş yapan aracın önünü kesip, durdurmak istedi. Taşıtı kullanan Tarık Ş., polisin 'dur' ihtarına uymayıp, Mithat Özsan Bulvarı'nda kaçmaya başladı.
 
Bu sırada Burcu G., kucağındaki oğlu 1 yaşındaki C.Ş.'nin koynunda sakladığı 250 gramlık eroin paketini yola attı. Uyuşturucu tacirleri kısa süren kovalamacanın ardından Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda yakalandı. Eroin paketi atıldığı yolda bulunup, 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmaya başlanan Tarık Ş.'nin yağma, cinayet, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti suçundan çok sayıda kaydının olduğu, nikahsız eşi Burcu G.'nin de yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından kaydının bulunduğu, Niyazi G.'nin ise benzer suçlardan kayıtlı olduğu belirlendi.
 
Zanlılar ifadelerinde uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını ileri sürerken, Tarık Ş. Benim hasımlarım var, arkamdaki arabayı görünce onlar sandım. O yüzden kaçmak istedim. Peşimdekilerin polis olduğunu bilseydim kaçmazdım diye kendini savundu. Burcu G.'nin uyuşturucu kuryesi olarak kullandığı minik oğlu C.Ş. ile olay sırasında araçta bulunan ve adı açıklanmayan 4 yaşındaki ablası da polis korumasına alındı.
 
Adana polisi tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 250 gram eroin ele geçirilirken, zehir tacirlerinin 1 yaşındaki çocuğu kurye olarak kullanmaya çalıştığı ileri sürüldü. Edinilen bilgiye göre olay TAG otoyolunda meydana geldi. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya eroin getirileceği bilgisini alan Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, içinde 39 yaşındaki Tarık Ş., nikahsız eşi 24 yaşındaki Burcu G. ve 19 yaşındaki Niyazi G.'nin bulunduğu hafif ticari aracı takibe aldı.
 
Burcu G.'nin kucağında ise 1 yaşındaki oğlu C.Ş.'nin olduğu belirlendi. Narkotik timleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundan Adana'ya giriş yapan aracın önünü kesip, durdurmak istedi. Taşıtı kullanan Tarık Ş., polisin 'dur' ihtarına uymayıp, Mithat Özsan Bulvarı'nda kaçmaya başladı. Bu sırada Burcu G., kucağındaki oğlu 1 yaşındaki C.Ş.'nin koynunda sakladığı 250 gramlık eroin paketini yola attı. Uyuşturucu tacirleri kısa süren kovalamacanın ardından Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda yakalandı. Eroin paketi atıldığı yolda bulunup, 3 şüpheli gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmaya başlanan Tarık Ş.'nin yağma, cinayet, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti suçundan çok sayıda kaydının olduğu, nikahsız eşi Burcu G.'nin de yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından kaydının bulunduğu, Niyazi G.'nin ise benzer suçlardan kayıtlı olduğu belirlendi. Zanlılar ifadelerinde uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını ileri sürerken, Tarık Ş. Benim hasımlarım var, arkamdaki arabayı görünce onlar sandım. O yüzden kaçmak istedim. Peşimdekilerin polis olduğunu bilseydim kaçmazdım diye kendini savundu. Burcu G.'nin uyuşturucu kuryesi olarak kullandığı minik oğlu C.Ş. ile olay sırasında araçta bulunan ve adı açıklanmayan 4 yaşındaki ablası da polis korumasına alındı.