29 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala ziyaretlerini sıklaştıran 5 kişilik BBP İl Genel Meclisi adayları, Nazilli başta olmak üzere 59 köyde bulunan seçmenlere ulaşmak için büyük bir çaba içerisinde seçmene el uzatarak destek istiyor.
Çalışmaları hakkında bilgiler veren BBP Nazilli İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Ahmet Atay, “Vatandaşıma hizmet etmek için el uzatıyorum. Biler ilkeli, tutarlı ve dürüst siyaseti hâkim kılmak için varız. Önce siyasetçi dürüst olacak ve siyaset kurumu temiz olacak. Bizlerin hiçbir parti ve adayla işi olamaz. Karış karış köylerimizi gezdik. Hizmet göreni de var görmeyeni de var. Doğru işler yapanı nerede olursa olsun hiç tereddüt etmeden alkışlar ve tebrik ederiz. Ama artık yeni neslin önünün açılmasını istiyoruz. Adeta kadrolu hale gelen il genel meclisi üyeliklerine son verin. Bu dönem partizanca düşünmeyin. Karşınıza tekrar tekrar çıkanlara dur deme günü 29 Mart"tır. Bizler yarım kalan hizmetleri tamamlamak ve yeni yatırımlarla hizmet etmek istiyoruz. Size uzanan bu eli tutun. Nazilli sevdalısı bu yüreğin yanına yüreğinizi koyun. Biz sizi asla hayal kırıklığına uğratmayız. Ve asla verdiğiniz oydan dolayı keşke vermeseydim dedirtmeyiz” dedi.
Nazilli"nin tüm köylerini bu zamana kadar gezdiklerini ve halkla buluştuklarını ifade eden Atay, seçimlerinin sürpriz partisinin BBP olacağının altını çizdi. Ve seçmenlerden seçim gününde aykırı davranış beklediklerini söyleyerek ile genel meclisi oylarını kendilerine verilmesini istedi.