BBP Aydın İl'Başkanı Mehmet Yeter, Kuşadası İlçe Başkanı Adem Köse, Germencik İlçe Başkanı Mehmet Çakır, Kadın Komisyonu İl Başkanı Semra Recit, milletvekili adayları Ali İhsan Yılmaz, Abdülbaki Bozdemir, Fatma Tabak, Cengiz Derek, Erhan Dinçoban ve partililerden oluşan grup, Söke'de esnaf ve basın kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
BBP birinci sıra milletvekili adayı Ali İhsan Yılmaz, Söke'de yaptığı açıklamada, BBP'nin 12 Haziran'da sürpriz yapacağını belirterek, "Biz marka şehirler oluşturmak istiyoruz. Aydın’a bakıldığında tarım, turizm ve sağlık iç içe görülüyor. Aydın'ı marka şehir haline getireceğiz. Aydın tarım, turizm ve sağlık şehri olacak" dedi.
Er ve erbaşlara aylık asgari ücret düzeyinde maaş vereceklerini kaydeden Yılmaz, bunun kaynağının da siyasi partilerin devletten aldığı paradan karşılanacağını ifade ederek, siyasi partilere yapılan Hazine yardımını doğru bulmadıklarını söyledi.
Aydın ikinci sıra milletvekili adayı Abdülbaki Bozdemir ise Söke'ye Üniversite kurulması için Yenikent'te yapılaşmaya gerek olmadığını söyledi. Bozdemir, "Söke'deki TAYEM ve DSİ binaları atıl vaziyette duruyor. Çakmar'a yapılan Ziraat Fakültesi Söke'ye yapılabilirdi. Söke'deki Ziraat Lisesi Bursa'ya kaydırıldı. TAYEM'de yeterli ödenek olmadığından kurslar 30 yerine 8-10 kişi ile açılıyor. Bina ve arazi olarak Söke Üniversite kurulmasına hazır" dedi.
 
2.20110504100659.jpg