AYDINPOST HABER/Hatice Karaarslan-Büyük Birlik Partisi 2011 genel seçimleri milletvekili aday tanıtımlarını yaptı.
Adaylar; 1.sıra Ali İhsan Yılmaz, 2.sıra Abdulbaki Bozdemir, 3.sıra Fatma Tabak, 4.sıra Yılmaz Vıcır, 5. sıra Cengiz Denek, 6. sıra Erkan Dinççoban 7. sıra Hüseyin Akgül şeklinde belirlendi.
BBP İl Başkanı Mehmet Yeter; "Bir seçim dönemine daha girdiğimiz şu günlerde üzülerek beyan ediyoruz ki, ülkemizde progratif eylemler baş göstermiştir. Türkiye’yi idare edenler ve şuanda mecliste grubu bulunan partiler ülkemizde yaşanan bu gerilimin müsebbipleridir. Çünkü her 3 parti de bu gibi hadiselerin yaşanacağını biliyordu. Antidemokratik demokrasi ve seçim yasası insanların gönlünden geçtiği gibi istediği partilere oy vermesine engel olmaktadır. Bugün mecliste bulunan siyasi partiler siyasi rant temin etmekte, ülkenin gerçek meseleleri konuşulmamakta. Ve progratif eylemler konuşulmaktadır. Bu da insanlarımızı korkular dünyasında yaşatmaktadır. Ülkemizdeki siyasi ve ekonomik buhran giderek artmaktadır. İnsanımız bir çıkmaza sürüklenmektedir. Bu gün emekli, dar gelirli işçi ve esnaf giderek fakirleşmekte. Ama bunun yanı sıra çok büyük bir rant kesimi de alabildiğine zenginleşmektedir. Ülkemizde gelir dağılımı farklılığı giderek artmaktadır. İnsanımız birbirine güvenemez hale gelmiştir. Bugün dünya Ön Asya’daki diktatörlerden kurtuluyorum diye sevinmekte. Kaddafi’nin başına bombalar yağmaktadır.  Çünkü onu şeytan olarak ilan etmişlerdir. Bugün bizim Türkiye’de siyasi partilerin başında bulunanlar da lider diktatör değil midir? Tek adam belirleyici değil midir? Tek adam belirleyici! Bizim siyasi parti liderlerimizle, Kaddafi arasında ne fark vardır?" şeklinde konuştu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe; “Barış ve kardeşlik içersinde bir seçim yaşamamızı ümit ediyorum. İçinde bulunduğumuz şartlar insanların hür iradesini ortaya koymayı maalesef engelliyor.  Şuana kadar ülkeyi idare eden siyasi partilere baktığımızda her dönemdeki yüzlerce sayfalık seçim beyannamesi ortaya koyuyorlar ama maalesef beyannamenin %10’unu %5’ini bile uygulayamıyorlar, sayın başbakan Kasımpaşa edasıyla millete hava atmayı bırak da milletin dertlerine çözüm üretmek için uğraş. Biz milletimizin başının dik olmasını istiyoruz. Onun için özgürlük diyoruz. Milletimizin karnının tok olmasını istiyoruz. Onun için refah diyoruz. Milletimizin sırtının pek olmasını istiyoruz. Onun için güvenlik diyoruz. Dolayısıyla biz bu seçim kampanyasında inşallah milletle buluşup,  milletten alacağımız destekle mecliste sürpriz parti BBP olacaktır, diye düşünüyoruz.”dedi.
 
bbp-haber-foto.jpg