Yeşilçam Ödülleri'nde gişe rekorları kıran Recep İvedik filmleri hiçbir dalda aday gösterilmeyince, "teneke parçaparçasıyla ödüllendirilmeye ihtiyacım yok" diyen Şahan Gökbakar'a cevabı ödüllü oyuncu Derya Alabora verdi.

Recep İvedik filmleri hiçbir dalda aday gösterilmeyince Sahan Gökbakar tepki göstermişti.

Bu yıl yapılacak Yeşilçam Ödülleri'nde gişe rekorları kıran Recep İvedik filmleri hiçbir dalda aday gösterilmeyince Sahan Gökbakar tepki göstermişti. Filmin senaristi ve başrol oyuncusunun, "3-5 çakma entelin aday göstermesi ne ve teneke parçaparçasıyla ödüllendirilmeye ihtiyacım yok. Sinemaseverlerin bana gişede verdiği ödül yeter. Onlar sağ olsun” sözleri sanat dünyasında tepkiyle karşılandı.

Ödül almak çok hoş Geçtiğimiz yıl Yeşilçam ödül töreninde Pandora"nın Kutusu filmindeki oyunculuğuyla "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü alan Derya Alabora, Recep İvedik serisiyle gişede hasılat rekorları kıran Şahan Gökbakar"a sitemde bulundu. Ödül almanın keyifli ve hoş bir şey olduğunu vurgulayan Alabora şöyle konuştu:

"Bu tür polemikler bazen şaka olsun diye de yapılır. Her jürinin değerlendirmesi farklı olur. Bunun bir kıstası yok. Bun lar pozi tif bilimler değilki. Şahan yaptığı işlerden güzel para kazanıyor. Bazısı yaptığı filmlerle para kazanıyor bazısı da onur kazanıyor.”