Aydınspor Kulübü Başkanı Kemal Özdemir"in Aydınspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında kulüp ile ilgili güncel konular masaya yatırıldı
Aydınspor 2. Başkanı Naci Yeşilyurt ve Teknik Direktör Gürkan Zora"nın da katıldığı basın toplantısına bir gazetede çıkan futbolculara para dağıtıldığından Teknik Direktör Gürkan Zora"nın bilgisi olmadığı haberi ve kulübün geçmiş yönetimlerden bugüne gelen sıkıntıları damgasını vurdu.
Aydınspor Kulübü Başkanı Kemal Özdemir, Tahkim Kurulan yeni sezonda silinecek olan 3 puanları için gerekli başvuruyu yaptıklarını belirterek, “Bu itirazımızla 3 puanımızı kurtarabilirsek mükemmel olur. Bu konunun verdiği sıkıntıdan bizi futbol federasyonuna delege bile seçmiyorlar, bu durum bizi çok üzdü. Futbol Federasyonumuz hepimizin federasyonu daha fazla tarafsız olmaları lazım.”dedi.
Teknik Direktör Gürkan Zora ile birlikte uyum içinde çok iyi bir takım yarattıklarını söyleyen Başkan Özdemir, “Bu sıkıntılar bizi üzüyor. Aydınspor"un yakasını bıraksınlar. Bir gazetede çıkan para konusu bizi üzdü. Hiçbir futbolcumuzla para sıkıntımız yok. Ama Aydınspor"un durumu belli bunu da salkıyacak değiliz. Aydın kamuoyu çok duyarsız eğer 41 bin YTL"yi yatırmamış olsaydık küme düşecektik. Bu sıkıntılarla uğraşmak dan geleceğe yönelik projelerimizi anlatmaya vakit bulamıyoruz” diye konuştu.
Eski Başkanlardan Tansel Özdemir"in kulüp ile ilgili düşüncelerini başka yerlerde değil yüz yüze kendileri ile konuşması gerektiğinin altını çizen Başkan Özdemir, “Hatamız varsa basının huzurunda yüzümüze söylesinler. İsteyen adam gibi gelir genel kurulda aday olur. Bırakın şu Aydınspor"un yakasını, kendisi ile telefonda görüştüm, Aydınspor"un sırtındaki 800 bin YTL"lik kamburu kaldırması halinde , bende kendisine destek vereceğimi söyledim. Artık yakamızı bıraksınlar silinen 3 puanımıza itiraz edelim, futbolcularımıza paralarını verip Aydınspor"un geleceğini düşünelim ve Aydınspor bir yerlere gelsin” ifadelerini kullandı
Medyaya yer alan haberlere şaşırdığını ve bu haberlerin kendisini üzdüğünü açıklayan Teknik Direktör Gürkan Zora ise, şunları söyledi: “Önce bir başkasına daha sonra bana bir şeyler sorulup ardından cümleler birbiri üzerine getirilmiş, sanki yönetimle karşı karşıyaymışım havası içine sokulmuş Bu bana ders oldu. Bundan sonra ilişkilerimizi ona göre ayarlarız. Bu bir insanın ekmeği ile oynamaktır. Görevimiz sıkıntıları aşmak. Futbolcularla birlikte kader birliği yaptık. Herhangi bir sıkıntıda biz buradayız hocam dediler. İsteğimiz basının yaptığı haberler ile bizi motive etmesi pek çok genç oyuncuyu basında çıkan haberlerden ötürü Aydınspor"a getiremedik”