Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bayramda kuzey kesimlerin, özellikle Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı, diğer bölgelerin de az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı süresince özellikle Karadeniz kıyıları sağanak yağışlı, diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ

Bayramın ikinci günü yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz,Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusuyla Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ

Bayramın son günü yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesiminin kısa süreli hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının, Ankara'da 29-31,İstanbul'da 28-31, İzmir'de 32-34, Adana ve Antalya'da 34-38, Samsun'da 25-27, Erzurum'da 27-30, Diyarbakır'da 38-41 derece arasında olması bekleniyor