Bayramda açık bulunan eğlence merkezleri ve konaklama tesislerini fatura kontrolünden geçiren Maliye, aralarında Serdar Ortaç, Candan Erçetin ve Ajda Pekkan'ın da bulunduğu beş yıldızlı otellerde konser veren 12 sanatçıyı da vergi denetimine tabi tuttu. 
 
Denetimler sonucu, bayramın en çok kazananı Serdar Ortaç ile Ajda Pekkan oldu. Miracle Hotel'de sahneye çıkan Serdar Ortaç ile Mardan Palace'da konser veren Ajda Pekkan 75'er bin lira kazandı. Bayramın en az kazananı ise 7 bin TL ile Sungate Hotel'de sahne alan Hüsnü Şenlendirici oldu.
 
Antalya Vergi Dairesi, 5-9 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kurban Bayramı denetimlerini açıkladı. Kurumdan yapılan açıklamada, Kurban Bayramı'nın ilk üç günü, Antalya merkez ve ilçelerinde bulunan konaklama işletmelerinde sahne alan sanatçılar, eğlence yerleri, otel, restoran, bar gibi işletmeler dahil, toplam 150 iş yerinin denetlendiği bildirildi.
 
İŞTE EN ÇOK KAZANAN SANATÇILAR
 
Bayram boyunca yapılan yaygın ve yoğun denetimlerde 54 personel ve 14 araç görev aldığı belirtilirken, toplam 16 milyon 133 bin 257 TL hasılat tespit edildiği kaydedildi. Denetimler sırasında, belge düzenine uymayan 114 iş yerine de 15 bin 222 TL ceza kesildi. Denetimlerde, 18 bin 260 TL de kayıt dışı kazanç tespit edildi. Alanya, Serik, Manavgat ve Kemer ilçelerinde gece konaklama işletmeleri ve sahne alan sanatçılar, eğlence yerleri nezdindeki denetimler, ilgili vergi dairelerin personeli tarafından yapıldı. 
Kurban Bayramı'nda, Antalya merkezde sahneye çıkan sanatçılar ve aldığı ücretler şöyle: Serdar Ortaç 75 bin TL, Ajda Pekkan 75 bin TL, Candan Erçetin 72 bin TL, Ziynet Sali 70 bin TL, Bengü Erden 45 bin TL, Funda Arar 32 bin TL, Ferhat Göçer 25 bin TL, Gökhan Tepe 22 bin TL, Behzat Gerçeker 20 bin TL, Volkan Konak 20 bin TL, Kubat 14 bin TL ve Hüsnü Şenlendirici 7 bin TL.