Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadalılar ile tatilcilerin bayram tatilini huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için bir dizi önlemler aldı.
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, güvenlik açısından tüm önlemlerin alındığını ve bayram süresince polis ve jandarmanın 24 saat yoğun şekilde çalışacağını belirterek, belediye, zabıta, su işleri, hastane, Tedaş ve Telekom gibi kurumlarda da nöbetçilerin görevlerinin başında olacağını söyledi.

Kaymakam Esen, ayrıca kurum amirleri ve vatandaşların katılacağı resmi bayramlaşmanın bayramın ilk günü saat 10:00"da Öğretmenevinde yapılacağını açıklayarak, bayramda görevleri başında olacak tüm çalışanların bayramlarını kutladı. Bayramın güven ve huzur ortamında geçirilebilmesi için emniyet personelinin tüm izinlerinin kaldırıldığını açıklayan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Bayram boyunca radar ve alkol kontrollerinin artırılacağını, bayram sonu dönüşlerinde de kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını ve asayiş olaylarına karşı şehir içinde yaya devriyelerin hazır bulunacağını belirtti.