Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Kuşadası'nda gündüz deniz, kum ve güneşin keyfini yaşayan tatilciler, gece de Kuşadası'ndaki bar ve diskolarda sabaha kadar eğlencenin tadını çıkarıyor.
9 günlük bayram tatili nedeniyle konaklama tesislerinin yüzde yüz doluluğa ulaştığı Kuşadası'nda son 12 yılın en kalabalık günleri yaşanıyor. Yabancı turistlerin de yoğun olduğu Kuşadası'nda yerli ve yabancı tatilciler aşırı sıcakların da etkisiyle Kuşadası'ndaki plaj, havuz ve su parklarına akın edince ortaya insan seli görüntüler çıkıyor. Avrupa'nın en büyük ve en kapsamlı su parklarına sahip olan Kuşadası'nda tatilcileri eğlendirebilmek için yapılan çeşitli animasyonlar da ilgi odağı haline geliyor.
Bu arada, bayram tatili boyunca Kuşadası'nda eğlence sektörü de tavan yaptı. Tatilcilerin akın ettiği Barlar Sokağı, Kaleiçi, Sahil bulvarı ve yılancı Burnu'ndaki eğlence yerleri her gece dolup dolup taştı. Gündüz, plajlar ve su parklarında güneşin keyfini yaşayanlar, gece ise kendilerini Kuşadası gecelerine atıyor. Kuşadası'ndaki eğlence yerlerinde sabahın ilk ışıklarına kadar müzik ve eğlencenin keyfini yaşayan tatilciler, 9 günlük tatilin her anını değerlendiriyor.