Çocuklar için sürpriz ise üç boyutlu çekilen G-Force filmi. Sinemaseverler bu hafta 10 yeni filmle buluşacak. Gösterime giren filmlerden 4 tanesi yerli yapım. Macera, korku, romantizim seven herkese hitap eden filmler bu hafta vizyonda. Korku filmi sevenler yönetmenliğini Gabor Csupo'un yaptığı, animasyon film “Göçenler Göçürenler, Ne Varsa Götürenler' yine yönetmenliğini Chris Nahon'un yaptığı Blood: Son Vampir filmini izleyebilir. Bir başka seçenek ise Mats Stenberg'in Şeytanın Oteli 2 filmi. Ölümcül bir virüsten kaçan 4 arkadaşın hikayesinin anlatıldığı Alex Pastor ile David Pastor'un yönettiği Veba (Carriers) ve Pontypool (Öldüren Kelimeler) ise macera filmini sevenler için.
TANBURACI OYNUYOR

Bu hafta 4 yerli yapım da viz-yona giriyor. Burak Önal, İpek Özkök, İlyas Salman ile Osman Tanburacı'nın oynadığı “Çıngıraklı Top' filmi bayramda seyirciyle buluşuyor. Ayrıca Haluk Piyes'in yönettiği “Kanımdaki Barut' ve Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği “Sizi Seviyorum' ve Cemal Şan'ın çektiği “Sonsuz” filmi bayramda gösterime giriyor.


Üç boyutlu komedi


Yapımcı Jerry Bruckheimer, hayvanların casusluk faaliyetlerinde kullanılmak üzere eğitildiği gizli bir hükümet programındaki son gelişmeleri ele alan komedi macera filmi 'G-Force' ile ilk 3 boyutlu filmine imza atıyor. Animasyon filmde, çok iyi eğitilmiş farelerin, dünyanın kaderinin kendi ön ayaklarında olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları ele alıyor. /yeni şafak