CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da eşi Olcay Baykal'la birlikte kızı Aslı Baykal Ataman'ın Lara Muhsin Adıyaman Sitesi'ndeki evinin plajından denize girdi.
Deniz Baykal, sabah saatlerinde Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden kızı Aslı Baykal Ataman'a ait 07 AC 876 plakalı Mini Coıoper otomobille ayrıldı. Kırmızı çizgili gri deniz şort ile dün de üzerinde olan önünde `Mavericks Basketball' yazılı tişörtgiyip ayağına terlik takan Deniz Baykal, evden çıkışında kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere, "Ben Türkiye'ye böyle görünmek zorunda mıyım?" dedi ve görüntüsünün alınmasına izin vermedi.71 yaşında 1,5 saat yüzdü..
Konyaaltı'ndaki evinden kendi kullandığı otomobille yine kızına ait Lara'da Muhsin Adıyaman Sitesi'ndeki eve geçen Deniz Baykal, kendisini takip eden gazetecilerden denize giren site sakinlerinin rahatsız edilmemesini istedi ve sadece kendisinin yüzerken görüntüsünün alınmasına izin verdi.
Sitenin falezler üzerindeki plajından denize giren Baykal, kendisini yan koyda bekleyen gazetecilerin yanına gelerek bir süre sohbet etti. Tatilini memleketinde yaptığını söyleyen Deniz Baykal, "Başbakan konuşuyor ama ben tatille siyaseti ayırmaya çalışıyorum" diye konuştu. Baykal, sohbetin ardından kendisini açıkta bekleyen eşi Olcay Baykal'ın yanına yüzdü.
Dün 71 yaşına giren Deniz Baykal, yavaş tempoda yaklaşık 1.5 saat yüzdü. Yorulduğu anlarda deniz gözlüklerini çıkartarak etrafı seyreden Deniz Baykal, bu yıl ikinci kez denize girdiğini belirtti. Baykal, denize girmekten en çok keyif aldığı yerin Antalya'nın falezlerinin oluşturduğu doğal koylar olduğunu söyledi.